上智大学図書館の蔵書を検索します。
本学蔵書と電子資料をまとめて検索します。
日本の大学図書館の蔵書を検索します。
日本の論文を検索します。
日本の図書館、公文書館、美術館、学術研究機関の資料を検索します。
本学の蔵書を検索した結果です。学内のパソコンでは電子媒体は詳細画面から外部へリンクする事が可能です。 自宅など学外から電子媒体を表示させる場合には、【VPN接続】をする必要があります。
検索キーワード:(著者名に左の語を含む: #Dickinson Eric)
該当件数:7件
Food colloids, proteins, lipids and polysaccharides / edited by E. Dickinson, B. Bergenståhl
Cambridge : Royal Society of Chemistry , c1997. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 192)
図書 <1000549556>
Food colloids : fundamentals of formulation / edited by Eric Dickinson, Reinhard Miller
Cambridge : Royal Society of Chemistry , c2001. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 258)
図書 <1001259766>
Food emulsions and foams : interfaces, interactions and stability / edited by E. Dickinson, J.M. Rodríguez Patino
Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry , c1999. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 227)
図書 <0219000110>
Food colloids and polymers : stability and mechanical properties / edited by E. Dickinson, P. Walstra
Cambridge : Royal Society of Chemistry , c1993. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 113)
図書 <1000656753>
Food colloids : self-assembly and material science / edited by Eric Dickinson, Martin E. Leser
: hbk. - Cambridge, U.K. : RSC Pub. , c2007. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 308)
図書 <1001811965>
Food colloids, biopolymers and materials / edited by Eric Dickinson, Ton van Vliet
Cambridge : Royal Society of Chemistry , c2003. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 284)
図書 <1001427561>
Food colloids : interactions, microstructure and processing / edited by Eric Dickinson
Cambridge : Royal Society of Chemistry , c2005. - (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 298)
図書 <1001659121>