The Maillard reaction in foods and medicine / edited by John O'Brien ... [et al.]
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; 223)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xx, 464 p. : ill ; 24cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TP:372.55:M35:M3555:1997 |
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0854047336 | 002705466 |
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一般注記 | "Proceedings of the 6th International Symposium on the Maillard Reaction held, by kind permission of the Treasurer, at the Royal College of Physicians, London, UK, 27-30 July 1997" -- t.p. verso "The 6th International Symposium on the Maillard Reaction was officially sanctioned by the International Union of Food Science and Technology" -- t.p. verso Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | *International Symposium on the Maillard Reaction (6th : 1997 : Royal College of Physicians, London) O'Brien, John Royal Society of Chemistry International Union of Food Science and Technology |
件 名 | LCSH:Maillard reaction -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | DC21:664.07 |
巻冊次 | ISBN:0854047336 |
ISBN | 0854047336 |
NCID | BA37062246 |
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