Rapid detection assays for food and water / edited by S. Clark ... [et al.]
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; No.272)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge, UK : The Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 243 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TX:541:R37:2001 |
|
0854047794 | 003537048 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The proceedings of the International Conference on Developments in Rapid Diagnostic Methods : Water and Food held at York on 15-17 March 1999"--T. p. verso Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Clark, Stuart A. |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis
全ての件名で検索
LCSH:Water -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX541 |
巻冊次 | ISBN:0854047794 |
ISBN | 0854047794 |
NCID | BA55563334 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降