Food flavor and chemistry : explorations into the 21st century / edited by A. M. Spanier ... [et al.]
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; 300)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2005 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xi, 510 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:541:I58:2004 |
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0854046534 | 004457721 |
|
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書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index "The third George Charalambous Memorial Symposium was the 11th International Flavor Conference held July 1-4, 2004 on the Samos Island, Greece"--Pref. |
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著者標目 | *International Flavor Conference (11th : 2004 : Samos Island, Greece ) Charalambous, George, 1922- Spanier, A. M. (Arthur M.), 1948- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
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LCSH:Food additives -- Congresses 全ての件名で検索 FREE:Flavor FREE:Charalambous |
分 類 | LCC:TX541 |
巻冊次 | ISBN:0854046534 |
ISBN | 0854046534 |
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