このページのリンク

Food flavor and chemistry : explorations into the 21st century / edited by A. M. Spanier ... [et al.]
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; 300)

データ種別 図書
出版者 Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry
出版年 c2005
本文言語 英語
大きさ xi, 510 p. : ill. ; 24 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 TX:541:I58:2004
0854046534 004457721

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references and index
"The third George Charalambous Memorial Symposium was the 11th International Flavor Conference held July 1-4, 2004 on the Samos Island, Greece"--Pref.
著者標目 *International Flavor Conference (11th : 2004 : Samos Island, Greece )
Charalambous, George, 1922-
Spanier, A. M. (Arthur M.), 1948-
件 名 LCSH:Food -- Analysis -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food additives -- Congresses  全ての件名で検索
FREE:Flavor
FREE:Charalambous
分 類 LCC:TX541
巻冊次 ISBN:0854046534 REFWLINK
ISBN 0854046534
目次/あらすじ

 類似資料

 この資料を見た人はこんな資料も見ています