このページのリンク

Food colloids, proteins, lipids and polysaccharides / edited by E. Dickinson, B. Bergenståhl
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 192)

データ種別 図書
出版者 Cambridge : Royal Society of Chemistry
出版年 c1997
本文言語 英語
大きさ x, 417 p. : ill. ; 24 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 TP:453:C65:F6635:1997
085404776X 002411732

書誌詳細を非表示

一般注記 "The keynote and oral papers presented at the 'Food Colloids - Proteins, Lipids, and Polysaccharides' meeting held in Ystad, Sweden on 24-26 April 1996"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
著者標目 Dickinson, Eric
Bergenståhl, B.
Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group
件 名 LCSH:Colloids
LCSH:Colloids -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Composition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Polymer colloids -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 DC20:541.3451
LCC:TP453.C65
巻冊次 ISBN:085404776X REFWLINK
ISBN 085404776X
NCID BA29642353
目次/あらすじ

 類似資料