Food colloids, proteins, lipids and polysaccharides / edited by E. Dickinson, B. Bergenståhl
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 192)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1997 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 417 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TP:453:C65:F6635:1997 |
|
085404776X | 002411732 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The keynote and oral papers presented at the 'Food Colloids - Proteins, Lipids, and Polysaccharides' meeting held in Ystad, Sweden on 24-26 April 1996"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Dickinson, Eric Bergenståhl, B. Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group |
件 名 | LCSH:Colloids LCSH:Colloids -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Composition -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Polymer colloids -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | DC20:541.3451 LCC:TP453.C65 |
巻冊次 | ISBN:085404776X |
ISBN | 085404776X |
NCID | BA29642353 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2021年9月12日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降