Food is culture / Massimo Montanari ; translated from the Italian by Albert Sonnenfeld
(Arts and traditions of the table)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2006 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 149 p. ; 20 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:353:M718513:2006 | : hard cover | 0231137907 | 004729170 |
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別書名 | 原タイトル:Cibo come cultura |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Montanari, Massimo, 1949- Sonnenfeld, Albert |
件 名 | LCSH:Food -- History
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分 類 | LCC:TX353 DC22:641.3 |
巻冊次 | : hard cover ; ISBN:0231137907 |
ISBN | 0231137907 |
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