このページのリンク

Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translted by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
(Japan library)

データ種別 電子ブック
出版者 Tokyo : Japan Publihing Industry Foundation for Culture
出版年 2020
本文言語 英語
大きさ Online

所蔵情報を非表示

URL 電子ブック


EB0244172

書誌詳細を非表示

別書名 奥付タイトル:大琉球料理帖 : 英文版
一般注記 Colophon in Japanese
Translation of: Dai Ryukyu ryori cho
Includes bibliographical references (p. 140-141)
著者標目 *高木, 凛 <タカギ, リン>
遠田, 和子 <エンダ, カズコ>
岩淵, デボラ <イワブチ, デボラ>
件 名 LCSH:Cooking, Japanese -- Ryukyu style  全ての件名で検索
LCSH:Food supply -- Japan -- Ryukyu Islands  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX724.5.J3
NDC8:383.8
NDC9:383.8199
NDC10:383.8199
巻冊次 : hbk ; ISBN:9784866581316 REFWLINK
: ebook ; ISBN:9784866581637 REFWLINK
ISBN 9784866581316
URL https://elib.maruzen.co.jp/elib/html/BookDetail/Id/3000096842
目次/あらすじ

 類似資料