Food colloids and polymers : stability and mechanical properties / edited by E. Dickinson, P. Walstra
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 113)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1993 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 427 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TP:453:C65:F662:1993 |
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0851863256 | 001127306 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | "The Proceedings of a Conference organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Netherlands Society for Nutrition and Food Science, held at Lunteren, The Netherlands on 8-10 April 1992"--T.p. verso "Proceedings of an International Symposium on 'Food Colloids and Polymers'"--Pref. Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Dickinson, Eric Walstra, Pieter Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group International Symposium on "Food Colloids and Polymers" (1992 : Lunteren, Netherlands) |
件 名 | LCSH:Colloids -- Congresses
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分 類 | DC20:541.3451 LCC:TP463.C65 |
巻冊次 | ISBN:0851863256 ; PRICE:£69.50 |
ISBN | 0851863256 |
NCID | BA20232115 |
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