Brewing sustainability in the coffee and tea industries : from producer to consumer / Alissa Bilfield
(Earthscan food and agriculture)
(Routledge focus)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Abingdon, Oxon : Routledge , 2022 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 142 p. : ill. ; 23 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫5階 | HD:9199:A2:B55:2022 | : hbk | 9781032133577 | 008636368 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [126]-137) and index |
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著者標目 | *Bilfield, Alissa |
件 名 | LCSH:Coffee industry LCSH:Tea trade LCSH:Fair trade associations LCSH:Coffee industry -- Environmental aspects 全ての件名で検索 LCSH:Tea trade -- Environmental aspects 全ての件名で検索 LCSH:Coffee industry -- Social aspects 全ての件名で検索 LCSH:Tea trade -- Social aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:HD9199.A2 DC23:338.17372 DC23:338.1/7373 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9781032133577 |
ISBN | 9781032133577 |
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