A revolution in eating : how the quest for food shaped America / James E. McWilliams
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2005 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 386 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:633:M3:2005 | : cloth | 9780231129923 | 008620419 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. 357-377) and index |
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著者標目 | *McWilliams, James E. |
件 名 | LCSH:Gastronomy -- History
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LCSH:Food habits -- United States. -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX633 DC22:394.1/2/0973 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780231129923 ; XISBN:0231129920 : pbk ; ISBN:9780231129930 |
ISBN | 9780231129923 |
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