このページのリンク

Hawaiʻi regional cuisine : the food movement that changed the way Hawaiʻi eats / Samuel Hideo Yamashita
(Food in Asia and the Pacific)

データ種別 図書
出版者 Honolulu : University of Hawaiʻi Press
出版年 c2019
本文言語 英語
大きさ xii, 181 p. : ill., maps ; 24 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 TX:724.5:H3:Y295:2019 : hbk 9780824877453 008448925

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references (p. 163-171) and index
著者標目 *Yamashita, Samuel Hideo, 1946- author
件 名 LCSH:Cooking -- Hawaii  全ての件名で検索
LCSH:Hawaiian cooking
分 類 LCC:TX724.5.H3
DC23:641.59969
巻冊次 : hbk ; ISBN:9780824877453 REFWLINK
: pbk ; ISBN:9780824879723 REFWLINK
ISBN 9780824877453
目次/あらすじ

 類似資料