The microwave processing of foods / edited by Marc Regier, Kai Knoerzer, Helmar Schubert
(Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition)
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed |
出版者 | Duxford : Woodhead Publishing |
出版年 | 2017 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxxvi, 448 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TP:371:M53:2017 | : hbk | 9780081005286 | 008436865 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Previous edition: 2005 Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Regier, Marc Knoerzer, Kai Schubert, Helmar |
件 名 | LCSH:Food industry and trade LCSH:Microwave food products LCSH:Microwave devices LCSH:Food -- Effect of heat on 全ての件名で検索 LCSH:Microwaves -- Industrial applications 全ての件名で検索 LCSH:Microwave cooking |
分 類 | LCC:TP371 DC23:664.028 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9780081005286 : online ; XISBN:9780081005316 |
ISBN | 9780081005286 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降