Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translted by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
(Japan library)
データ種別 | 電子ブック |
---|---|
出版情報 | Tokyo : Japan Publihing Industry Foundation for Culture , 2020 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | Online |
書誌詳細を非表示
別書名 | 奥付タイトル:大琉球料理帖 : 英文版 |
---|---|
一般注記 | Colophon in Japanese Translation of: Dai Ryukyu ryori cho Includes bibliographical references (p. 140-141) |
著者標目 | *高木, 凛 <タカギ, リン> 遠田, 和子 <エンダ, カズコ> 岩淵, デボラ <イワブチ, デボラ> |
件 名 | LCSH:Cooking, Japanese -- Ryukyu style
全ての件名で検索
LCSH:Food supply -- Japan -- Ryukyu Islands 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 NDC8:383.8 NDC9:383.8199 NDC10:383.8199 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9784866581316 : ebook ; ISBN:9784866581637 |
ISBN | 9784866581316 |
URL | https://elib.maruzen.co.jp/elib/html/BookDetail/Id/3000096842 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:2回
※2021年9月12日以降