このページのリンク

Food in time and place : the American Historical Association companion to food history / edited by Paul Freedman, Joyce E. Chaplin, and Ken Albala

データ種別 電子ブック
出版者 Oakland, Calif. : University of California Press
出版年 c2014
本文言語 英語
大きさ Online

所蔵情報を非表示

URL 電子ブック


EB0236117

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references and index
"The Fletcher Jones Foundation humanities imprint"--Added t.p
"A Fletcher Jones Foundation humanities book"--Back cover
著者標目 Freedman, Paul H., 1949-
Chaplin, Joyce E.
Albala, Ken, 1964-
件 名 LCSH:Food -- History  全ての件名で検索
LCSH:Food habits -- History  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX353
DC23:641.309
巻冊次 : pbk ; ISBN:9780520283589 ; XISBN:0520283589 REFWLINK
: ebook ; ISBN:9780520959347 REFWLINK
ISBN 9780520283589
URL https://www.jstor.org/stable/10.1525/j.ctt7zw3tn
目次/あらすじ

 類似資料