Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translted by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
(Japan library)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Tokyo : Japan Publihing Industry Foundation for Culture , 2020 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 144 p. : ill. (some col.) ; 22 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:724.5:J3:T35:2020 | : hbk | 9784866581316 | 008135931 |
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書誌詳細を非表示
別書名 | 奥付タイトル:大琉球料理帖 : 英文版 |
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一般注記 | Colophon in Japanese Translation of: Dai Ryukyu ryori cho Includes bibliographical references (p. 140-141) |
著者標目 | *高木, 凛 <タカギ, リン> 遠田, 和子 <エンダ, カズコ> 岩淵, デボラ <イワブチ, デボラ> |
件 名 | LCSH:Cooking, Japanese -- Ryukyu style
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LCSH:Food supply -- Japan -- Ryukyu Islands 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 NDC8:383.8 NDC9:383.8199 NDC10:383.8199 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9784866581316 |
ISBN | 9784866581316 |
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