The Routledge handbook of gastronomic tourism / edited by Saurabh Kumar Dixit
(Routledge international handbooks)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London : Routledge , 2019 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxxiii, 589 p. : ill., maps ; 26 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:631:R69:2019 | : hbk | 9781138551558 | 007857021 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Dixit, Saurabh Kumar editor |
件 名 | LCSH:Food tourism LCSH:Culture and tourism |
分 類 | LCC:TX631 DC23:641.01/3 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9781138551558 : ebk ; XISBN:9781315147628 |
ISBN | 9781138551558 |
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