The food of London / George Dodd
(Athena library of English studies ; pt. 13, v. 52)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Tokyo : Athena Press , 2016 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 524 p. ; 23 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫5階 | HD:9011.8:L7:D7:2016 | : hardcover | 9784863402287 | 007439115 |
|
|
書誌詳細を非表示
別書名 | 原タイトル:The food of London : a sketch of the chief varieties, sources of supply, probable quantities, modes of arrival, processes of manufacture, suspected adulteration, and machinery of distribution, of the food for a community of two millions and a half |
---|---|
一般注記 | Reprint. Originally published: London : Longman, Brown, Green, and Longmans, 1856 |
著者標目 | *Dodd, George, 1808-1881 |
件 名 | LCSH:Food supply -- England -- London
全ての件名で検索
LCSH:Markets -- England -- London 全ての件名で検索 LCSH:Produce trade -- England -- London 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:HD9011.8.L7 |
巻冊次 | : hardcover ; ISBN:9784863402287 ; XISBN:4863402287 |
ISBN | 9784863402287 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降