The Oxford companion to food / Alan Davidson
データ種別 | 図書 |
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版 | Third edition / edited by Tom Jaine ; illustrations by Soun Vannithone |
出版情報 | Oxford, United Kingdom ; New York, NY : Oxford University Press , 2014 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxx, 921 pages : illustrations (some col.) ; 29 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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Ref2階 | TX:349:D36:2014 | : hardcover | 9780199677337 | 007056570 | 禁帯出 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (pages [893]-921) and index |
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著者標目 | *Davidson, Alan, 1924-2003 author Jaine, Tom editor Vannithone, Soun illustrator |
件 名 | LCSH:Food -- Encyclopedias
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分 類 | LCC:TX349 DC23:641.303 |
巻冊次 | : hardcover ; ISBN:9780199677337 ; XISBN:0199677336 |
ISBN | 9780199677337 |
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