Food and the self : consumption, production and material culture / Isabelle de Solier
(Materializing culture)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London ; New York : Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury , 2013 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 199 p. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫9階 | GT:2850:D48:2013 | : hb | 9780857854216 | 006650724 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [173]-190)and index |
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著者標目 | *de Solier, Isabelle |
件 名 | LCSH:Food -- Social aspects
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LCSH:Food -- Economic aspects 全ての件名で検索 LCSH:Food supply LCSH:Food consumption LCSH:Material culture |
分 類 | LCC:GT2850 DC23:394.1/2 |
巻冊次 | : hb ; ISBN:9780857854216 ; XISBN:0857854216 : pbk ; ISBN:9780857854223 ; XISBN:0857854224 |
ISBN | 9780857854216 |
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