Japanese foodways, past and present / edited by Eric C. Rath and Stephanie Assmann
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Urbana : University of Illinois Press , c2010 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 290 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:724.5:J3:J39:2010 | : cloth | 9780252035630 | 005920978 |
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書庫2階 | TX:724.5:J3:J39:2010 | : cloth | 9780252035630 | 008681151 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Rath, Eric Clemence Assmann, Stephanie |
件 名 | LCSH:Cookery, Japanese LCSH:Food habits -- Japan -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 DC22:641.5952 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780252035630 ; XISBN:0252035631 : pbk ; ISBN:9780252077524 ; XISBN:0252077520 |
ISBN | 9780252035630 |
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