Recent advances in food and flavor chemistry : food flavors and encapsulation, health benefits, analytical methods, and molecular biology of functional foods / edited by C.-T. Ho ... [et al.]
(Special publication / Royal society of Chemistry ; no. 326)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Cambridge : Royal society of Chemistry , c2010 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 474 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:545:R43:2010 |
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9781847552013 | 005635542 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | "Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece."--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | *International Flavor Conference (12th : 2009 : Skiathos, Greece) Ho, Chi-Tang, 1944- Royal Society of Chemistry (Great Britain) |
件 名 | LCSH:Flavor -- Congresses
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LCSH:Food -- Analysis -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Food additives -- Congresses 全ての件名で検索 FREE:Molecular biology |
分 類 | LCC:TX545 DC22:664.5 |
巻冊次 | ISBN:9781847552013 |
ISBN | 9781847552013 |
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