Magnetic resonance in food science : challenges in a changing world / edited by María Guðjónsdóttir, Peter Belton, Graham Webb
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 319)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : RSC |
出版年 | c2009 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | ix, 260 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:542:I58:2008 |
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9780854041176 | 005426751 |
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一般注記 | "The proceedings of the 9th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World, held in Reykjavik, Iceland on 15-17 September 2008." -- T.p. verso Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | *International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science (9th : 2008 : Reykjavik, Iceland) María Guđjónsdóttir Belton, P. S Webb, G. A. (Graham Alan), 1935- Royal Society of Chemistry (Great Britain) |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
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分 類 | DC22:664.020153836 |
巻冊次 | ISBN:9780854041176 ; PRICE:No price |
ISBN | 9780854041176 |
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