このページのリンク

Asian food : the global and the local / edited by Katarzyna Cwiertka with Boudewijn Walraven
(ConsumAsiaN book series)

データ種別 図書
出版者 Richmond : Curzon
出版年 2002
本文言語 英語
大きさ x, 190 p. : ill., maps ; 24 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 TX:641:A788:2002
0700713336 005040713

書誌詳細を非表示

一般注記 Papers presented at the workshop "Asian Food in the Twentieth Century", Leiden University, February, 1998
Includes bibliographical referencess (p. 174-185) and index
著者標目 Cwiertka, Katarzyna Joanna, 1968-
Walraven, Boudewijn, 1947-
件 名 LCSH:Gastronomy
LCSH:Diet -- Asia  全ての件名で検索
LCSH:Food habits -- Asia  全ての件名で検索
分 類 DC21:394.1095
LCC:TX641
巻冊次 ISBN:0700713336 REFWLINK
ISBN 0700713336
目次/あらすじ

 類似資料