Food colloids : self-assembly and material science / edited by Eric Dickinson, Martin E. Leser
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 308)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Cambridge, U.K. : RSC Pub. , c2007 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xviii, 515 p. : ill. ; 25 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TP:453:C65:F6638:2007 | : hbk | 9780854042715 | 004794051 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The proceedings of Food colloids 2006: Self-Assembly and Material Science conference held on 23-26 April 2006 in Montreux, Switzerland."- T.p. verso Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Dickinson, Eric Laser, Martin E. Royal Society of Chemistry |
件 名 | LCSH:Colloids LCSH:Prosessed foods |
分 類 | LCC:TP453.C65 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9780854042715 |
ISBN | 9780854042715 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2021年9月12日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降