The gluten proteins / edited by D.Lafiandra, S. Masci and R. D'Ovidio
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 295)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry , c2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvi, 471 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | QK:898:G49:I58:2004 |
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085404633X | 004191744 |
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一般注記 | "The proceedings of the 8th Gluten Workshop held on 8-10 September 2003 in Viterbo, Italy" Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | *International Workshop on Gluten Proteins (8th : 2003 : Viterbo, Italy) Royal Society of Chemistry (Great Britain) Lafiandre, D. Masci, S. D'Ovidio, R. |
件 名 | LCSH:Gluten -- Congresses
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巻冊次 | ISBN:085404633X |
ISBN | 085404633X |
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