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Early French cookery : sources, history, original recipes and modern adaptations / D. Eleanor Scully and Terence Scully ; with illuminations by J. David Scully

データ種別 図書
出版者 Ann Arbor, Mich : University of Michigan Press
出版年 2002
本文言語 英語
大きさ xi, 377 p. : ill. ; 26 cm

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中世思想研・書庫 M-H:213:709.24 : pbk 0472088777 612393556

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一般注記 Originally published: 1995
Includes bibliographical references and index
著者標目 *Scully, D. Eleanor, 1932-
Scully, Terence
Scully, J. David
件 名 LCSH:Cookery, French
LCSH:Cookery, Medieval
LCSH:Food habits -- France -- History -- To 1500  全ての件名で検索
LCSH:France -- Social life and customs -- 1328-1600  全ての件名で検索
LCSH:Civilization, Medieval
分 類 LCC:TX719
DC21:641.5944/0902
巻冊次 : pbk ; ISBN:0472088777 REFWLINK
ISBN 0472088777
NCID BA61536620
目次/あらすじ

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