Early French cookery : sources, history, original recipes and modern adaptations / D. Eleanor Scully and Terence Scully ; with illuminations by J. David Scully
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Ann Arbor, Mich : University of Michigan Press , 2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xi, 377 p. : ill. ; 26 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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中世思想研・書庫 | M-H:213:709.24 | : pbk | 0472088777 | 612393556 |
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一般注記 | Originally published: 1995 Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | *Scully, D. Eleanor, 1932- Scully, Terence Scully, J. David |
件 名 | LCSH:Cookery, French LCSH:Cookery, Medieval LCSH:Food habits -- France -- History -- To 1500 全ての件名で検索 LCSH:France -- Social life and customs -- 1328-1600 全ての件名で検索 LCSH:Civilization, Medieval |
分 類 | LCC:TX719 DC21:641.5944/0902 |
巻冊次 | : pbk ; ISBN:0472088777 |
ISBN | 0472088777 |
NCID | BA61536620 |
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