Curye on Inglysch : English culinary manuscripts of the fourteenth century (including the Forme of cury) / edited by Constance B. Hieatt and Sharon Butler
(Early English Text Society, supplementary series ; 8)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London ; New York : Published for the Early English Text Society by the Oxford University Press , 1985 |
本文言語 | 英語,英語 |
大きさ | vi, 224 p., [1] leaf of plates : ill. ; 23 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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中世思想研・書庫 | M-H:213:709.20 |
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0197224091 | 612285286 |
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書誌詳細を非表示
内容注記 | Diuersa cibaria Diuersa servisa Utilis coquinario The forme of cury Goud kokery |
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一般注記 | Middle English texts; introd. and notes in modern English Bibliography: p. [35]-38 Includes index |
著者標目 | Hieatt, Constance B. Butler, Sharon, 1942- |
件 名 | LCSH:Cookery, English -- Early works to 1800 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX705 DC19:641.5942 |
巻冊次 | ISBN:0197224091 |
ISBN | 0197224091 |
NCID | BA03274108 |
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