Amorphous food and pharmaceutical systems / edited by Harry Levine
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 281)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry , c2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xliii, 351 p. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:553:W3:A46:2002 |
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0854048669 | 003713213 |
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一般注記 | "The proceedings of a conference, sponsored jointly by the BioUpdate Foundation and the Biotechnology Group of the RSC, entitled The Amorphous State - A Critical Review, held at Churchill College, Cambridge on the 15-17 May 2001" Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Levine, Harry |
件 名 | LCSH:Food -- Water activity -- Congresses
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分 類 | LCC:TX553.W3 |
巻冊次 | ISBN:0854048669 |
ISBN | 0854048669 |
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