このページのリンク

Starch : advances in structure and function / edited by T. L. Barsby, A. M. Donald, P. J. Frazier
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; No.271)

データ種別 図書
出版者 Cambridge : The Royal Society of Chemistry
出版年 c2001
本文言語 英語
大きさ viii, 223 p. : ill. ; 25 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 QK:898:S67:S73:2000
085404860X 003532133

書誌詳細を非表示

一般注記 "The proceedings of Starch 2000: Structure and Function held on 27-29 March 2000 at Churchill College, Cambridge" -- t. p. verso
Includes bibliographical references and index
著者標目 Barsby, T. L. (Tina L.)
*Starch 2000 (2000 : Churchill College)
Donald, A. M. (Athene Margaret), 1953-
Frazier, P. J.
Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group
件 名 LCSH:Starch -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Composition -- Congresses  全ての件名で検索
巻冊次 ISBN:085404860X REFWLINK
ISBN 085404860X
NCID BA55124345
目次/あらすじ

 類似資料