Starch : advances in structure and function / edited by T. L. Barsby, A. M. Donald, P. J. Frazier
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; No.271)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge : The Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 223 p. : ill. ; 25 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | QK:898:S67:S73:2000 |
|
085404860X | 003532133 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The proceedings of Starch 2000: Structure and Function held on 27-29 March 2000 at Churchill College, Cambridge" -- t. p. verso Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Barsby, T. L. (Tina L.) *Starch 2000 (2000 : Churchill College) Donald, A. M. (Athene Margaret), 1953- Frazier, P. J. Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group |
件 名 | LCSH:Starch -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Composition -- Congresses 全ての件名で検索 |
巻冊次 | ISBN:085404860X |
ISBN | 085404860X |
NCID | BA55124345 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降