Magnetic resonance in food science : a view to the future/ edited by G. A. Webb ... [et al.]
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 262)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | ix, 271 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:542:I58:2000 |
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0854048707 | 003329274 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index "Proceedings of the Fifth International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science, University of Aveiro, Portugal, 18-20 September, 2000"--T.p. verso |
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著者標目 | *International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science (5th : 2000 : University of Aveiro, Portugal) Webb, G. A. (Graham Alan), 1935- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
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分 類 | LCC:TX542 |
巻冊次 | ISBN:0854048707 |
ISBN | 0854048707 |
NCID | BA51733716 |
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