Wheat gluten / edited by Peter R. Shewry, Arthur S. Tatham
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 261)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 548 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | QD:431:A1:I58:2000 |
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0854048650 | 003329265 |
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一般注記 | "The proceedings of the 7th International Workshop Gluten 2000 held at the University of Bristol on 2-6 April 2000" Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Shewry, Peter R Tatham, Arthur S. *International Workshop Gluten (7th : 2000 : University of Bristol) Royal Society of Chemistry (Great Britain) |
件 名 | LCSH:Wheat -- Congresses
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巻冊次 | ISBN:0854048650 |
ISBN | 0854048650 |
NCID | BA51733680 |
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