このページのリンク

Wheat gluten / edited by Peter R. Shewry, Arthur S. Tatham
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 261)

データ種別 図書
出版者 Cambridge : Royal Society of Chemistry
出版年 c2000
本文言語 英語
大きさ xv, 548 p. : ill. ; 24 cm

所蔵情報を非表示

書庫2階 QD:431:A1:I58:2000
0854048650 003329265

書誌詳細を非表示

一般注記 "The proceedings of the 7th International Workshop Gluten 2000 held at the University of Bristol on 2-6 April 2000"
Includes bibliographical references and index
著者標目 Shewry, Peter R
Tatham, Arthur S.
*International Workshop Gluten (7th : 2000 : University of Bristol)
Royal Society of Chemistry (Great Britain)
件 名 LCSH:Wheat -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Gluten -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Proteins -- Congresses  全ての件名で検索
巻冊次 ISBN:0854048650 REFWLINK
ISBN 0854048650
NCID BA51733680
目次/あらすじ

 類似資料