Functional foods II : claims and evidence / edited by Judy Buttriss, Michael Saltmarsh
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 248)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Cambridge : Royal Society of Chemistry , c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xix, 243 p. : ill ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | RA:784:F86:2000 |
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0854047891 | 003121292 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index "These are the proceedings of a joint conference held by the British Nutrition Foundation and the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry on 14-15 April 1999 at Wye College, University of London, Kent, UK. This is the second conference organised by this group on the subject of functional foods."- p. v. |
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著者標目 | Buttriss, Judith Royal Society of Chemistry (Great Britian) |
件 名 | LCSH:Functional foods -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RA784 |
巻冊次 | ISBN:0854047891 |
ISBN | 0854047891 |
NCID | BA48662336 |
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