Wheat structure, biochemistry and functionality / edited by J. David Schofield
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 212)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | [between 1995 and 2000] |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 379 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TP:435:W48:W497:2000 |
|
0854047778 | 003083420 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The proceedings of a Conference organised by the Royal Society of Chemistry Food Chemistry Group, held on 10-12 April 1995, in Reading UK"--T.p. verso |
---|---|
著者標目 | Schofield, J. David |
件 名 | LCSH:Wheat LCSH:Biochemistry LCSH:Chemical structure |
巻冊次 | ISBN:0854047778 |
ISBN | 0854047778 |
NCID | BA47081010 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降