Food and cancer prevention : chemical and biological aspects / edited by K.W. Waldron, I.T. Johnson and G.R. Fenwick
(Special publication ; no. 123)
(Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ; no. 123)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Cambridge : Royal Society of Chemistry , c1993 |
大きさ | xiii, 461 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | RC:268.45:F66:1993 |
|
0851864554 | 001220096 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "The Proceedings of an International Conference sponsored by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry, held at Norwich, UK September 13-16, 1992."--Verso of t.p Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Waldron, K. Johnson, I. T. Fenwick, G. R. Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group |
件 名 | LCSH:Cancer -- Nutritional aspects
全ての件名で検索
LCSH:Cancer -- Prevention 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RC268.45 DC:363.192 |
巻冊次 | ISBN:0851864554 |
ISBN | 0851864554 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料を見た人はこんな資料も見ています
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2021年9月12日以降
全貸出数:2回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降