The cuisine of sacrifice among the Greeks / Marcel Detienne and Jean-Pierre Vernant ; with essays by Jean-Louis Durand ... [et al.] ; translated by Paula Wissing
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Chicago : University of Chicago Press |
出版年 | 1989 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | vii, 276 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫8階 | BL:795:S23:D4713:1989 |
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0226143511 | 890018716 |
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一般注記 | Translation of: La cuisine du sacrifice en pays grec Bibliography: p. 204-217 |
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著者標目 | *Detienne, Marcel. Vernant, Jean Pierre. |
統一書名標目 | Cuisine du sacrifice en pays grec |
件 名 | LCSH:Sacred meals -- Greece
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LCSH:Sacrifice -- Greece 全ての件名で検索 LCSH:Cults -- Greece 全ての件名で検索 LCSH:Greece -- Religious life and customs 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:BL795.S23 DC19:292/.38 |
巻冊次 | ISBN:0226143511 ![]() |
ISBN | 0226143511 |
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