Interfaces between agriculture, nutrition, and food science : proceedings of a workshop held at Hyderabad, India, 10-12 November 1981 / co-sponsored by the United Nations University (UNU) ... [et al.] ; edited by K.T. Achaya
(Food and nutrition bulletin ; Supplement ; 9)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Tokyo, Japan : The United Nations University , c1984 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 408 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:345:I556:1984 |
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001083332 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | "WHTR-7/UNUP-478." Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Achaya, K. T. United Nations University |
件 名 | LCSH:Nutrition -- Congresses
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LCSH:Food crops -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Food industry and trade -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Agriculture -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX345 DC19:363.8 |
巻冊次 | pbk. ; ISBN:9280804782 |
ISBN | 9280804782 |
NCID | BA14732113 |
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