Tarte à la crème : comedy and gastronomy in Molière's theater / Ronald W. Tobin
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Columbus : Ohio State University Press , c1990 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 219 p. : ill. ; 22 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫7階 | PQ:1864:G36:T6:1990 |
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0814204937 | 000157764 |
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一般注記 | Bibliography: p. 199-212 Includes index |
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著者標目 | *Tobin, Ronald W., 1936- |
件 名 | LCSH:Molière, 1622-1673 -- Knowledge -- Manners and customs
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LCSH:Gastronomy in literature LCSH:Dinners and dining in literature LCSH:Food in literature LCSH:Comedy |
分 類 | LCC:PQ1864.G36 DC20:842/.4 |
巻冊次 | ISBN:0814204937 |
ISBN | 0814204937 |
NCID | BA10659747 |
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