Advances in magnetic resonance in food science / edited by P. S. Belton, B. P. Hills, G. A. Webb
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 231)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1999 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | ix, 293 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫2階 | TX:542:I58:1998 |
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0854047247 | 002794855 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index "Proceedings of the Fourth International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science, held on 7-9 September 1998 in Norwich, UK"--T.p. verso |
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著者標目 | *International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science (4th : 1998 : Norwich, UK) Belton, P. S. Hills, Brian, 1949- Webb, G. A. (Graham Alan), 1935- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
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巻冊次 | ISBN:0854047247 |
ISBN | 0854047247 |
NCID | BA41463003 |
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