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Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing / Takagi Rin ; translted by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
(Japan library)

データ種別 図書
出版者 Tokyo : Japan Publihing Industry Foundation for Culture
出版年 2020
本文言語 英語
大きさ 144 p. : ill. (some col.) ; 22 cm

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書庫2階 TX:724.5:J3:T35:2020 : hbk 9784866581316 008135931

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別書名 奥付タイトル:大琉球料理帖 : 英文版
一般注記 Colophon in Japanese
Translation of: Dai Ryukyu ryori cho
Includes bibliographical references (p. 140-141)
著者標目 *高木, 凛 <タカギ, リン>
遠田, 和子 <エンダ, カズコ>
岩淵, デボラ <イワブチ, デボラ>
件 名 LCSH:Cooking, Japanese -- Ryukyu style  全ての件名で検索
LCSH:Food supply -- Japan -- Ryukyu Islands  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX724.5.J3
NDC8:383.8
NDC9:383.8199
NDC10:383.8199
巻冊次 : hbk ; ISBN:9784866581316 REFWLINK
ISBN 9784866581316
目次/あらすじ

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