L'art culinaire / Apicius ; texte établi, traduit et commenté par Jacques André
(Collection des universités de France)
データ種別 | 図書 |
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版 | Éd. nouv |
出版情報 | Paris : Les Belles lettres , 1974 |
本文言語 | フランス語,ラテン語 |
大きさ | xxxii, 234 p. ; 21 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫6階 | PA:6206:A55:1974 |
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820531894 |
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別書名 | 原タイトル:De re coquinaria |
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一般注記 | Latin text and French translation of De re coquinaria, with critical matter in French Opposite pages (p. 3-119, p. 125-132) numbered in duplicate Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | *Apicius André, Jacques, 1910- |
件 名 | LCSH:Cookery, Roman -- Early works to 1800 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX713 DC:641.5/937 |
巻冊次 |
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