Sustainable culinary systems : local foods, innovation, and tourism and hospitality / edited by C. Michael Hall and Stefan Gössling
(Routledge studies of gastronomy, food and drink)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | London ; New York : Routledge , 2013 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 312 p. : ill., map ; 24 cm |
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配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
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書庫5階 | HD:9000.5:S87:2013 | : hbk | 9780415533706 | 006440060 |
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書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Hall, Colin Michael, 1961- Gössling, Stefan |
件 名 | LCSH:Local foods LCSH:Sustainable agriculture LCSH:Farmers' markets LCSH:Agritourism LCSH:Sustainable tourism LCSH:Hospitality industry |
分 類 | LCC:HD9000.5 DC23:338.1/9 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9780415533706 ; XISBN:0415533708 |
ISBN | 9780415533706 |
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