Asian food : the global and the local / edited by Katarzyna Cwiertka with Boudewijn Walraven
(ConsumAsiaN book series)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Richmond : Curzon , 2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 190 p. : ill., maps ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 請求記号 | 巻 次 | ISBN | 資料番号 | 資料状態 | 利用注記 | コメント | 予約・取寄 | 申込書 | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫2階 | TX:641:A788:2002 |
|
0700713336 | 005040713 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Papers presented at the workshop "Asian Food in the Twentieth Century", Leiden University, February, 1998 Includes bibliographical referencess (p. 174-185) and index |
---|---|
著者標目 | Cwiertka, Katarzyna Joanna, 1968- Walraven, Boudewijn, 1947- |
件 名 | LCSH:Gastronomy LCSH:Diet -- Asia 全ての件名で検索 LCSH:Food habits -- Asia 全ての件名で検索 |
分 類 | DC21:394.1095 LCC:TX641 |
巻冊次 | ISBN:0700713336 |
ISBN | 0700713336 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:9回
(3か月以内の貸出:0回)
※2002年7月22日以降